Hvorfor logo-green?

Wandoo.dk er en del af Wandoo Finance Group, som udsteder lån i Polen, Letland, Georgien, Spanien og Danmark. Ved brug af avanceret teknologi og et erfarent team, tilbyder vi et fleksibelt og sikkert finansielt produkt. 
Vi tilbyder kredit mellem 500 og 15.000 kr til vores kunder. Du vælger selv det beløb, der passer dine behov bedst. I vores låneberegner vil du kunne se, hvor meget det kommer til at koste dig at låne.

Vores kredit er en hurtig og enkel måde at løse et midlertidigt finansielt behov på. Vi har designet en nem ansøgningsproces uden unødige formaliteter. Ved første kredit skal du udfylde en registreringsform, men næste gang skal du blot logge ind på din eksisterende profil.

Første skridt: Vælg hvilket beløb der passer dine behov og læs vores lånevilkår. 
Husk, at vi værdsætter dit ansvar og din økonomiske sikkerhed. Vi ønsker ikke, at du skal havne i en gældsspiral, derfor skal du vurdere din betalingsevne omhyggeligt og kun vælge et beløb, som du ved, at du vil kunne tilbagebetale.

Andet skridt: Fortæl om dig selv. 
Vi har brug for information om dig for at foretage en kreditvurdering. Vi opbevarer dine data sikkert og garanterer, at oplysningerne kun bliver brugt i henhold til den gældende lovgivning. 

Ved første kredit kan du ansøge om op til 4.000 kr. Hvis du er interesseret i et højere beløb, vil det være muligt for dig at ansøge om mere ved næste kredit. Maksimumbeløbet er 15.000 kr. Husk, at rentebeløbet afhænger af det beløb du vælger at låne.

 

 

Ved tilfælde af manglende tilbagebetaling, vil der blive pålagt morarenter og rykkergebyrer i henhold til Lånevilkårene. 
Alle ansøgninger bliver kreditvurderet individuelt. Du vil ikke kunne optage en kredit, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis din ansøgning bliver godkendt, vil vi overføre pengene indenfor 15 minutter.

Kontakt os
Skriv til os