Vilkår for brug af hjemmesiden

Du bedes læse disse vilkår grundigt, før du benytter hjemmesiden wwww.wandoo.dk. Brug af hjemmesiden betragtes som din accept af nedenstående betingelser samt eventuelle ændringer for brug af hjemmesiden.

Denne hjemmeside ejes og drives af Wandoo Finance Aps (Wandoo). Wandoo Finance ApS forbeholder sig retten til når som helst ændre nærværende i vilkårene for brug af www.wandoo.dk ved at opdatere denne side. Du bør derfor jævnligt genlæse vilkårene.Indholdet på denne hjemmeside, såsom tekst, grafik, billeder, illustrationer, varemærker, logoer og andre materialer er beskyttet af reglerne om ophavsret og må derfor ikke gengives, offentliggøres, eller distribueres uden skriftlig tilladelse fra Wandoo. Det er tilladt at downloade eller udskrive materialer til eget brug. Wandoo har udarbejdet informationerne på hjemmesiden som generel information til eget brug. Anbefalinger, vurderinger og andre oplysninger er udelukkende vejledende og skal under ingen omstændigheder opfattes som rådgivning eller opfordring til at låne.

De personoplysninger, som afgives i forbindelse med udfyldelse af formularer på hjemmesiden, vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende lovgivning om behandling af personoplysninger.
Wandoo Finance ApS benytter Cookies til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Du kan læse mere om dette på vores hjemmeside under 'Privatlivspolitik og Cookies'.

 

Wandoo Finance ApS kan ikke stå til ansvar for indholdet af tredjemands hjemmesider der linkes til via Wandoos hjemmeside, de pågældende links er angivet som en service og information til brugeren.

Kontakt os
Skriv til os